Jdi na obsah Jdi na menu

Názory studentů

 Zde můžete hodnotit, komentovat, chválit nebo kritizovat vaši lektorku Jessie :-)

další komentáře můžete nalézt na fb stránce doučování Jessie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Anička - nejlepší!

21. 5. 2015 14:21

Jessie je nejlepší doučovatelka na světě. Jak matiku tak emm2 jsem díky ní dala levou zadní. Všechno vysvětlí polopatě takže to pochopí i pomaleji chápající. :D rozhodně doporučuju!:)

Iv - díky Jessie matika v kapse!

4. 2. 2015 20:03

co dodat... V prváku jsem si myslela, že tuhle matiku se v životě nemůžu naučit, ale díky Jessie byl opak pravdou... Ve finále matika za 1! Rozhodně doporučuju!

Markéta - Doporučuju :)

16. 12. 2014 22:17

Díky Jessie jsem zvládla matiku, kterou jsem opakovala. a to za 2!! Mohu ji jen a jen doporučit!!

Renata S. - Dodatek k předchozí zprávě

10. 9. 2014 18:12

...mi vyneslo za 1 u zkoušky.... asi jsem měla vypnutý numlock...

Renata S. - Skvělé doučování - jenom doporučuji

10. 9. 2014 18:10

Jednoduše:
Chození na doučování + vypracovávání domácích úkolů = hotová zkouška.
Jessie, moc děkuji, Tvoje doučování mi vyneslo za u zkoušky !!!
Mít takovou Jessie na gymplu, určitě bych z matiky i maturovala :-)

Radek - !!! NEJLEPŠÍ !!!

27. 8. 2014 16:44

Všem moc moc doporučuji, Jessie je nejlepší, umí vše výborně vysvětlit i největším lajkům a naučí matiku tak, že z vás budou opradový mistři derivací, integrálů, diferenciálních rovnic apod. P.S. Nejlepší, nejelpší, NEJLEPŠÍ!!!!

Klára - nejlepšíí :)

27. 8. 2014 15:22

Jessie je trpělivá, usměvavá a vždy připravená. Obdivovala jsem, že se jí nikdy nestalo, že by ztratila nit, prostě umí vysvětlit všechny matematické záludnosti a ani nad nimi nemusí přemýšlet :) A i ve skupinovém doučování nemá člověk pocit, že by na něj neměla čas :) Tempo je akorát a dotazy byly zodpovězeny vždycky všechny :)

Jirka - doporucuju vsem

27. 8. 2014 7:40

Na doucovani sem přišel s tím ze nikdo nemůže byt tak dobrej aby matematického blbce jako mne naučil pořádně derivovat integrovat a dokonce i počítat diferenciální rovnice, ze kterých sem mel hrůzu uz jen díky tomu jak o nich všichni mluví. Opak byl pravdou a já jen můžu poděkovat ze mne díky Jessie nevyhodili a dokonce to bylo za dvě :).

Lucia - Spokojnost najvacsia :-)

26. 8. 2014 19:17

Jessie mozem kazdemu odporucit.Jej doucovanie ma strukturu,je super pripravene a organizovane.Jessie ma vynimocnu trpezlivost s nami antimatikarmi :-) a na doucku odpoveda na nase (niekedy primitivne) dotazy s usmevom.
Naozaj len odporucam!!!

Veronika - NEJVIC NEJLEPSI!!

26. 8. 2014 19:09

Jessie doporucuju vsema deseti! Jen diky ni jsem to pochopila a zkousku dala za dve! Sla jsem na doucovani a nemela ani tuseni a jen diky jejimu uzasnemu pristupu jsem to pochopila a zvladla. Jani, jeste jednou moc dekuju!!!

Jarka - Nejlepší!!

26. 8. 2014 17:37

Jessie je to nejlepší, co vás může potkat!! Všem doporučuju!

Jane - Doučování i pro blbce

26. 8. 2014 17:03

Byla jsem u Jessie v květnu na kurzu (4 dny intenzivního doučování). Takže jsme celou látku pro PaA probrali za 16 hodin. Šla jsem na doučování s základy o definičních oborech a neuměla ani derivovat. Díky Jessie jsem pak zkoušku udělala v červnu a nemusela se stresovat na srpnový poslední pokus, kdy mi hrozilo vyhození ze školy. Nebojte se toho, že je to ve skupině, když nebudete vědět, Jessie vám ráda pomůže :). ROZHODNĚ DOPORUČUJU!

Andrea - Nerozhodujte se a přijdte!

26. 8. 2014 16:32

Rozhodně doporučuju všem, kteří váháte jestli přijít nebo ne. Přijďte! Byla jsem na doučování strašně spokojená, zkoušku udělala hned. Janča je strašně milá a hodná osoba, která vám mile ráda vše vysvětlí i jednotlivě, když něčemu opravdu nerozumíte. Doma plňte domácí úkoly a uvidíte, že zkouška určitě vyjde. Není se čeho bát :-) Budu jedině doporučovat :)

Terka - Doučko? Jedině Janča

26. 8. 2014 12:21

U Janči jsem začínala od nuly a asi jako většina ostatních jsem měla poslední pokus. Můžu říct a myslím, že nejen za sebe, že je nejlepší matikářka v mým životě. Její vysvětlení je klíčem k pochopení tak nesmyslné matematiky a následnému úspěšnému složení zkoušky. Ani jsem se nemusela nějak dlouze připravovat doma, protože od Janči z hodin to naprosto stačí, pokud chápete, jak na to. Stačí mít dobré výpisky. Jani prostě jsi nejlepší, patří Ti moje velký díky. Pokud někdo váháte, tak už nemusíte. Tady máte 100% jistotu :)

Verča - 100% spokojenost

26. 8. 2014 10:37

Předtím než jsem šla na doučko k Janče, tak jsem prošla ještě dalšími dvěma, která mi vůbec nepomohla. Vždycky jsem z nich odcházela akorát zdeptaná a s pocitem, že jsem úplně blbá :D Pak jsem si přečetla na FB doporučení na tohle doučko a musí ho jedině doporučit. Úžasný, přátelský přístup, perfektní vysvětlení dané látky + něco na víc v podobě prozrazení chytáků a dalších užitečností. Po tomhle doučování a s trochou snahy zvládne matiku úplně každý :)

Ondra - Doučko

26. 8. 2014 9:14

Doučování určitě stojí za to, dozvíte se, jak postupovat u jednotlivých příkladů a naučíte se, kde si dávat bacha na chytáky apod. Nečekejte ale, že po absolvování doučování můžete rovnou na zkoušku. Jessie vám ukáže jak na to, ale drtivou většinou příkladů si pak musíte vypočítat vy doma. Zkouška neni těžká, jen to nesmíte podcenit. Doučování doporučuju!

Iveta - Janča je nej :)

25. 8. 2014 22:19

Janča je opravdu velmi sympatická a nejlepší doučovatelka. Už na střední mi matika dělala problémy a bála jsem se, že se školou budu muset v budoucnu skončit kvůli matice, ale díky Janče jejím fíglům a příkladům ,které jsou ve zkoušce opravdu podobné jsem to DALA!!! Jestli s matikou budete bojovat stejně jako já opravdu začněte chodit, protože Janča je nejlepší a uvidíte, že budete patřit taky mezi úspěšné:))

Míša - Neváhejte

1. 6. 2014 8:55

Na zkoušku jsem šla 3x a neudělala ji, ačkoliv jsem nikdy s matikou neměla problém. Pořád jsem si říkala, že mi to přece vždycky šlo a že se to naučím. Když mi ale už začalo téct do bot, začla jsem chodit k Janče. A paráda. Vše podá jasně, srozumitelně, i když občas vysvětlovala věci, které jsem už uměla- vždy jsem se dozvěděla nějaký fígl pro zjednodušení a urychlení počítání. Rozhodně doporučuji, vyražte tam, i když si myslíte, že vám matika jde a naučíte se to sami. Pokud nedáte zkoušku napoprvé a to o velký počet bodů- nenaučíte. Zkoušku jsem nakonec udělala za jedna. :)

Iveta U. - Nejlepší doučování

18. 4. 2014 8:16

Nejlepší doučování jaké může být. Doučování je velmi efektivní, jelikož se probírají příklady přímo od zkoušky. Od Jany jsem látku pochopila tak, jako od nikoho jiného. Jana je velmi milý a přátelský člověk, který kdykoliv pomůže a poradí :) Bez ní bych zkoušku z matematiky nezvládla, za což jí moc děkuju!